Ön a 2012 Úri Lámpa Ház Kft. weboldalát látja.

Kültéri lámpa kínálatunkban megtalálja a háza környékére vagy kertjébe, teraszára megálmodott világítást.

Ha fedett terasza vagy erkélye van, legoptimálisabb megoldás a kültéri mennyezeti vagy a kültéri függesztett lámpatest választása,ami különböző méretben kérhető.
A kültéri falikarok  le/felfelé világítva nyújtanak tökéletes fényt.
Spórolhat, ha LED fényforrást alkalmaz, sőt – további megtakarítást eredményez a mozgásérzékelővel ellátott lámpatest is.
Az minikandelábereket illetve a kandelábereket általában járdák, utak melletti területek megvilágítására használjuk, hogy biztonságosan közlekedhessünk. A 2 méternél magasabb kandeláberek akár nagyobb terek bevilágítására is tökéletesek

Cégünk ezen felül köztéri világitásra illetve iránymutató táblák oszlopaira is specializálódott, igy nálunk minden kapható, ami a közterületen tartózkodók kényelmét szolgálja. Térvilágításhoz ajánljuk a különböző kivitelezésű lámpaoszlopainkat.

Lámpáink kézi alumíniumöntéssel készülek. Amint a képeken is látható a nagyobb falvastagság és az anyagtartalom révén nagyfokú tartósságot, mechanikai hatásokkal szemben pedig nagy ellenálló képességet biztosít.

Termékeink festése porfesték ráégetésével történik. Ez napjaink legmodernebb és leghatékonyabb felületkezelési eljárásai közé tartozik.

Az itt bemutatott termékeken kívül vállaljuk egyedi lámpák tervezését és gyártását is. Lehetőség van több lámpaalkatrész tetszés szerinti összeválogatására és ily módon egyedi konstrukciók kialakítására!

Tegye kertjét szebbé, hangulatosabbá. 

Köszönjük, hogy elolvasta bemutatkozó oldalunkat. Törekszünk az egyszerűségre, a hatékony és gyors megoldásokra, reméljük, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!

X