3 generációs családi vállalkozás több évtizedes múltra tekint vissza.
Cégünk 2012-ben alakult, folytatva az Úri Lámpagyártás több évtizedes hagyományait.
Hosszú évek szakmai tapasztalatával és saját gyártói háttérrel állunk mind a tervezők, mind az egyéni megrendelők rendelkezésére.

Cégünk fő célja – melyet a gyártás összes fázisában szem előtt tartunk -, hogy a megrendelőink elégedettsége hosszú távú legyen.

Az egyedi igényekhez igazított, kiváló minőségű kültéri lámpák mellett postaládák,térelhatárolók és utcanév táblák is készülnek nálunk.

Ha fedett terasza vagy erkélye van, legoptimálisabb megoldás a kültéri mennyezeti vagy a kültéri függesztett lámpatest választása,ami különböző méretben kérhető.
A kültéri falikarok  le/felfelé világítva nyújtanak tökéletes fényt.
Spórolhat, ha LED fényforrást alkalmaz, sőt – további megtakarítást eredményez a mozgásérzékelővel ellátott lámpatest is.
Az minikandelábereket illetve a kandelábereket általában járdák, utak melletti területek megvilágítására használjuk, hogy biztonságosan közlekedhessünk. A 2 méternél magasabb kandeláberek akár nagyobb terek bevilágítására is tökéletesek.

Lámpáink kézi alumíniumöntéssel készülek. Nagyobb falvastagság és az anyagtartalom révén nagyfokú tartósságot, mechanikai hatásokkal szemben pedig nagy ellenálló képességet biztosít.

Termékeink festése porfesték ráégetésével történik. Ez napjaink legmodernebb és leghatékonyabb felületkezelési eljárásai közé tartozik.

Az itt bemutatott termékeken kívül vállaljuk egyedi lámpák tervezését és gyártását is. Lehetőség van több lámpaalkatrész tetszés szerinti összeválogatására és ily módon egyedi konstrukciók kialakítására! Termékeink színének és formavilágának csak az Ön fantáziája szabhat határt.

Tegye kertjét szebbé, hangulatosabbá. 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Köszönjük, hogy elolvasta bemutatkozó oldalunkat. Törekszünk az egyszerűségre, a hatékony és gyors megoldásokra, reméljük, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!

X