Ebben a kategóriában a kültéri fali lámpák széles körű kínálatát találod. Olyan minőségi világítástechnikai eszközöket, melyek a te házad falán is kifogástalanul funkcionálhatnak. Mivel webáruházunk termékei alumínium öntött Úri lámpa, nem fogsz csalódni bennük.
Bármilyen stílusban is épült a házad, nálunk garantáltan megtalálod a hozzá illő legtrendibb kültéri fali lámpákat. Miért? Mert egyaránt forgalmazunk klasszikus és modern változatokat is. Most már csak tudnod kell választani a felkínált alternatívák közül! Gyere és nézz szét alaposan!A kültéri falikarok gyönyörű hangulatot teremtenek.
A kültéri falikarok hangulatos fényt biztosítanak a kertben, a bejárati ajtónál vagy a teraszon. A moderntől a klasszikusig, mindent megtalálst nálunk!
A kültéri falilámpák a fény biztosítása mellett azonnal hangulatot és stílust varázsolhatsz kertedbe! Tervezd meg világításod és válogass kedvedre!
Falikarjaink  E27 foglalatúak, így akár ennek megfelelő teljesítményű energiatakarékos vagy LED fényforrással is használható kültéri lámpa.
IP23 védettséggel. Anyaga alumínium öntvény.
Mozgásérzékelővel is elérhető!
Az itt bemutatott termékeken kívül vállaljuk egyedi lámpák tervezését és gyártását is. Lehetőség van több lámpaalkatrész tetszés szerinti összeválogatására és ily módon egyedi konstrukciók kialakítására!
Gondjaid vannak a tökéletes kültéri falilámpák megtalálásával?
Bátran fordulj munkatársainkhoz, és örömmel segítünk megtalálni a tökéletes kültéri lámpát! Vagy látogass el bemutatótermünkbe.

1–12 termék, összesen 73 db

X