A kültéri függesztett/mennyezeti lámpákra minden évszakban szükséged lesz. Tavasszal és nyáron azért, mert a jó időben szívesen töltöd majd kinn a friss levegőn az estéket. A kerti parti, a szalonnasütés vagy csak egy jó beszélgetés ad alkalmat arra, hogy a lámpa használatba kerüljön. Ősszel és télen pedig a sötétben nem utolsó szempont, hogy nem kell hosszú perceken át vakon matatnod a táskádban a kulcsot keresve, hanem a fényénél azonnal rátalálsz. Az itt bemutatott termékeken kívül vállaljuk egyedi lámpák tervezését és gyártását is. Lehetőség van több lámpaalkatrész tetszés szerinti összeválogatására és ily módon egyedi konstrukciók kialakítására!
Függesztékeink, mennyezetlámpáink E27 foglalatúak, így akár ennek megfelelő teljesítményű energiatakarékos vagy LED fényforrással is használható kültéri lámpa. Fényforrás nem tartozék!
IP23 védettséggel.
Anyaga alumínium öntvény
Mozgásérzékelővel is rendelhető, amely nem tartozék!
Az itt bemutatott termékeken kívül vállaljuk egyedi lámpák tervezését és gyártását is. Lehetőség van több lámpaalkatrész tetszés szerinti összeválogatására és ily módon egyedi konstrukciók kialakítására!
Gondjaid vannak a tökéletes kültéri falilámpák megtalálásával?
Bátran fordulj munkatársainkhoz, és örömmel segítünk megtalálni a tökéletes kültéri lámpát! Vagy látogass el bemutatótermünkbe.

1–12 termék, összesen 34 db

X