Bemutatkozás

Ön az Úri , Úri Lámpa Ház 2012 Kft. webshop oldalát látja.

Cégünk hosszú idő óta foglalkozik kültéri lámpagyártással, hogy Önnek szebbé és otthonosabbá varázsoljuk lakókörnyezetét. A vállalkozás első évében csak pár lámpacsaládot tudtunk gyártani és forgalmazni, de ez már már kibővült sokkal több lámpacsalád közül válogathat a hozzánk betérő vásárló.

Lámpáink kézi alumíniumöntésen alapulnak.

Amint a képeken is látható a nagyobb falvastagság és az anyagtartalom révén nagyfokú tartósságot, mechanikai hatásokkal szemben pedig nagy ellenálló képességet biztosít.

Termékeink festése pórfesték beégetésével történik. Ez napjaink legmodernebb és leghatékonyabb felületkezelési eljárásai közé tartozik.

Az itt bemutatott termékeken kívül vállaljuk egyedi lámpák tervezését és gyártását is. Lehetőség van több lámpaalkatrész tetszés szerinti összeválogatására és ily módon egyedi konstrukciók kialakítására!

Cégünk fő profilja:
lámpatestek kokillás alumínium öntése, kültéri kandeláberek gyártása, egyedi lámpagyártás magánszemélyeknek, cégeknek vagy közszolgálatoknak. Tegye kertjét szebbé, hangulatosabbá. Otthonra és a kertbe a falikarokat a minikandelábereket és kőkandelábereket ill. a kisebb kandelábereket ajánljuk.
A parkokba, közterekre villákba, kastélyokba a nagyobb falikarokat és a nagy kandelábereket ajánljuk.

Kültéri lámpáink összeillő alkatrészekből készülnek, így egyedivé teheti saját kültéri lámpáit.

Termékeinkre természetesen garanciát vállalunk.

Köszönjük, hogy elolvasta bemutatkozó oldalunkat. Reméljük meggyőztük Önt arról, hogy jó helyen jár és mielőbb vásárol a webáruházban látható termékeinkből, vagy megosztja velünk egyedi elképzeléseit.
Várjuk internetes vagy telefonos megrendelését.

Bármilyen kérdésük van a vásárlással kapcsolatban az alábbi telefonszámokon kollégáink készségesen segítenek és válaszolnak.

Elérhetőség: László Edit 06-30-5248-855

E-mail: lampahaz2012@gmail.com

Cím : 2244 Úri, Fő út 80.

Az árváltozás jogát fenntartjuk, az esetleges elírásért felelősséget nem vállalunk.